ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dissabte, 25 d’agost del 2012

ESTELADA A MONTSERRAT



Aquest n'és el resultat!!! L'estelada penjada al Gorro Frigi de Montserrat. La immensitat de la muntanya fa que una estelada de 15x30 metres es vegi relativament petita!!!

La preparació ja va començar ahir a la tarda, deixant-la penjada i a punt per als actes d'avui al matí. Portar-la fins a peu de via va ser dur ja que pesa mes de 70 kg. Sort que erem uns quants voluntaris de les diferents territorials.



Fins i tot hem fet un vivac allà mateix per comprovar in situ que tot anava bé. A mitja nit una forta ràfega de vent ens ha despertat a tots i ens hem hagut d'enfilar a lligar-la bé a la paret pels costats. 

Dormint sota l'estelada
Dormint sota els estels



També han vingut els GRALLERS D'ARTÉS i ens han amenitzat el matí.


Ens han animat el matí a nosaltres i a tots els escaladors de les diferents territorials que han pujat estelades a tots els cims de la regió de Santa Magdalena: la Gorra Marinera, la Magdalena superior i inferior, el Trencabarrals, i també la Prenyada (de la zona de Sant Benet).

3 comentaris:

  1. La propera ha de ser de 100 metres per cel-lebrar que ja serem independents. O sigui anem-la preparant que tenim un o dos anyets de temps màxim.
    Endavant!
    Ramon

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja tenim la màquina de cosir a punt, només cal trobar roba. Portem-la a Madrid. Que se n'assabentin!!!!!

      Elimina
  2. Jo penso el mateix, ja es hora que els catalans comencem a moure'ns per aconseguir allo que sempre esperem que ens aconsegueixin els altres.
    I sense por, i amb orgull, ho hem d'expressar alt i clar!
    jordi

    ResponElimina