ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dijous, 8 de maig del 2014

El #9N ja el tenim aquí

Ja sabem que encara falten 6 mesos, mig any, perquè exercim el nostre dret a vot, el nostre dret a l'autodeterminació. Sigui en un referèndum vinculant o en una consulta sense validesa jurídica. Però no parem, ni un segon, de treballar pel nostre anhel. 

Estem segurs que el 9 de novembre hem de votar, hem de dir #Sí-Sí, a les dues preguntes plantejades per 87 diputats sobre 135 del nostre Parlament. Que és el més antic d'Europa. Ni els anglesos, que ens van abandonar a la voluntat dels borbons ara fa 300 anys, ens guanyen pel que fa a democràcia, a voluntat dialogant i tolerància.
Però la tolerància mai ha de ser més gran que la fermesa del que és just. La solidaritat amb els que menys tenen no ens pot fer més pobres que aquells a qui hem ajudat durant 300 anys. I aquesta és la paradoxa que es dóna en la relació de vassallatge que ha establert l'estat espanyol amb nosaltres. Una relació que sota l'escut de la Constitució i de la transició s'ha vestit de democràcia d'aprenents després d'una de les repressions polítiques més dures d'Europa durant 40 anys de postguerra, de franquisme.
Els fills i néts dels poderosos d'aquella época tant negre, després d'una guerra civil que es va acarnissar especialment amb Catalunya i Euskadi, continuen sota les ordres dels mercats, de la troica i d'entitats feixistes com la FAES.

PER TOT AIXÒ NOSALTRES VOLEM DIR #SÍ-SÍ



Tenim la pancarta signada i sense signar. De 70X80cm

Aquesta és la nostra resposta a les dues preguntes que s'han de plantejar el #9N. No en volem cap altra. I la convocatòria de la CONSULTA ÉS INEL·LUDIBLE.

Ajudeu-nos a difondre aquest missatge. PENGEU LA VOSTRA PANCARTA AL BALCÓ.

Les trobareu a Cal PLANS FOTÒGRAFS
per només 7€

INUNDEM CATALUNYA DE #SÍ-SÍ

Artés per la Independència


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada