ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dissabte, 5 de juliol del 2014

Bon dia a tothom,

ja hem entrat al mes de juliol. Això vol dir que ens queden dos mesos justos per arribar a la nostra gran fita: l'11-S/2014.

Nosaltres creiem que aquest serà el dia més gran de la nostra petita història com a entitat. Com a entitat tenim una història curta però com a independentistes portem molts anys anhelant, i molts de nosaltres militant, en la causa independentista.

Aquest 11 de setembre serà gran perquè serà la tercera manifestació massiva que fem. A la segona ens vem superar clarament agafant-nos les mans en armonia des d'Alcanar fins el Pertús. I tant al País Valencià com a la Catalunya Nord es va allargar la Via Catalana pels dos extrems.

La V  de Victòria, de Vèncer, de Valentia, de Voler, de Visca la Terra ha d'aplegar el màxim de catalans de tots colors per acabar d'estendre el nostre missatge al món. El 2012 vem sorprendre els mitjans internacionals i els vem fer estar alerta per veure què fèiem el 2013. El 2013 els vem ensenyar que som pacífics i molt ben organitzats, i els mitjans internacionals ja no ens van fallar. I el 2014 han de veure clar que, de fet, ja hem guanyat. Els ensenyarem que ja tenim la majoria necessària per assolir la independència. SENSE COMPLEXES.

L'11 de setembre es podrà fer un càlcul gairebé exacte de quin serà el resultat del Referèndum del 9-N. Com va dir en Vicent Partal: "L'11-S guanyarem la independència". El referèndum el guanyarem al setembre amb l'empenta que ens donarà la proximitat del referèndum escocès i l'energia que ens encomanarà, encara més si pot ser, si el guanyen el 18 de setembre a Escòcia.

PER TOT AIXÒ us volem avisar de què estem preparant les inscripcions als nostres BUSOS CAP A LA INDEPENDÈNCIA.
El 2012 en vàrem fer 8. I vem mobilitzar més de 400 persones
El 2013 en vàrem fer gairebé 9. I vem mobilitzar més de 500 persones
El 2014 JA TENIM 9 BUSOS RESERVATS. I si cal en trobarem més.


SOM-HI ARTESENCS

Aviat rebreu un correu amb la informació per inscriure-us tant per INTERNET com presencialment a CAL PLANS FOTÒGRAFS

FINS BEN AVIAT



Jordi Jorba i Dordal
Artés per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada