ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimarts, 16 de setembre del 2014

1.800.000 persones a la V-11'S «l'ANC no farà NI UN PAS ENRERA»

MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOTS. L'11'S-2014 hem guanyat la INDEPENDÈNCIA

Ja estem en ple debat de política general al Parlament de Catalunya d'aquesta tornada de les vacances polítiques. Un curs polític que estarà marcat de ben segur per la conclusió d'aquest debat.

Estem dins d'una de les setmanes més decisives pel futur del nostre país dels últims 37 anys, com a mínim.
Aquest debat de política general acabarà amb l'aprovació de la llei de consultes que ens portarà a que el Parlament aprovi el decret de convocatòria de la CONSULTA DEL 9N.

Aquesta setmana, marcada pel referèndum escocès que es celebrarà dijous dia 18 de setembre i que conclourà divendres amb l'aprovació de la llei de consultes serà decisiva fins dilluns perquè estem segurs que entre divendres 19 i dilluns 22 el president Mas aprovarà el decret de convocatòria de la CONSULTA.






Aquesta setmana l'hem començada amb la força, amb la immensa energia que ens veu donar tots plegats; que cadascú de nosaltres vem compartir amb la resta del MILIÓ VUIT-CENTES MIL persones que vem sortir al carrer de la manera més cívica i respectuosa. Vem organitzar-nos tant i tant bé que vem fer una gran senyera humana d'onze quilòmetres. Amb aquesta potent energia, amb aquesta gran il·lusió l'Assemblea Nacional Catalana ha començat aquesta setmana crucial portant al Parlament de Catalunya 750.000 instàncies basades en el dret a petició de la campanya Signa un Vot (en què heu participat més de 1.200 artesencs). Instàncies que demanen, una per una, que el Parlament convoqui la consulta o que proclami la independència.



Com va dir ahir la presidenta a les portes del Parlament: «l'ANC no farà NI UN PAS ENRERA». I estem segurs que la influència de l'11'S, de la campanya Signa Un Vot i de la pressió en general que estem fent durant els dos anys i mig de vida de la nostra gran entitat, seran decisius per a la conclusió d'aquest debat de política general que ha de concloure (sens falta) amb l'aprovació de la llei de consultes catalana (acord amb la declaració de sobirania del poble català aprovada al gener de 2014) i amb la convocatòria de la consulta.

A Artés n'estem segurs, GUANYAREM:
Perquè hem portat el 14% de la població d'Artés a la V de l'11'S i hem fet la manifestació més multitudinària d'Europa. 742 persones en 13 grans autocars van viatjar serenament a la Gran Via de les Corts Catalanes.
I perquè hem portat al Parlament de Catalunya 1200 instàncies del Signa un Vot que representen un 22% de la població Artesenca.

Estem segurs que entre el divendres d'aquesta setmana i el dilluns de la que ve sabrem tots els ets i uts de la consulta del 9 de novembre.





Però per guanyar i sobretot perquè la participació a la consulta sigui la més gran de la història (també de votants del NO) us demanem que us feu voluntaris a www.araeslhora.cat I que ens ajudeu a portar a terme la gran campanya porta a porta que s'iniciarà de seguida i de la qual rebreu informació concreta. Una enquesta de 3 preguntes sobre quin és el país que ens agradaria tenir.

Mireu els vídeos del Vicenç Rovira i del Robert Puig
https://www.youtube.com/watch?v=_3tkkFeDpbc

AJUDEU-NOS: PARLEU AMB ELS INDECISOS QUE CONEGUEU. PARTICIPEU EN ELS ACTES QUE PROGRAMAREM D'ARA FINS AL 9N AMB AQUEST OBJECTIU

Fins aviat, i gràcies a totes i tots

Jordi Jorba i Dordal

Mireu els vídeos del Vicenç Rovira i del Robert Puig













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada