ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dijous, 28 de maig del 2015

PANCARTA AJUNTAMENT

Artés penja la pancarta de compte enrere fins al 27S, sumant-se a altres pobles de la comarca i d'arreu de Catalunya que ja ho han fet.
Una trentena de persones convocades per l'ANC d'Artés es van concentrar ahir dia 27 per penjar al balcó de l'Ajuntament una pancarta que recorda els mesos que falten fins a la data de les eleccions. En l'acte es va llegir un manifest, en el que es va posar de manifest quin és el país que volem i com s'ha de construir.
Després de la lectura, els Bastoners d'Artés van fer un parell de danses, acabant l'acte amb el Cant dels Segadors.






Crida de l’ANC-Artés per al 27 de Maig de 2015



Bona tarda, amigues i amics de l’Assemblea Nacional Catalana. El 9N més de 2.300.000 persones vàrem fer un acte de sobirania. De voluntat democràtica. De fermesa.

Aquest diumenge, 24 de Maig hem tornat a votar pels nostres municipis. I un cop més, hem tornat a demostrar que el sobiranisme continua viu, i que podem començar a construir des de la base, el país que volem.


I quin és el país que volem?


Volem:


-Un país democràtic. Un país amb valors democràtics, de regeneració, transparència, net de corrupció. Un país on la ciutadania sigui la base de la democràcia i la sobirania.



-Un país lliure. Capaç de decidir. Decidir les seves Estructures d’Estat, que posi en valor la innovació, la proximitat, la millora de les condicions de vida de les persones.

-Un país just. Un país construït amb els valors de la justícia social. On mai més les persones pateixin per poder disposar de feina, d’un habitatge digne o de calefacció a l’hivern. Un país que eradiqui la pobresa i la marginació social.


-Un país inclusiu i il·lusionant. Un país amb persones vingudes del nord, del sud, de terra endins i de mar enllà. Un país on tothom se senti a gust. Un país que compta amb la riquesa de la diversitat. Advoquem una societat participativa i col·laboradora, solidària amb el bé comú.


-I per últim: Un país que suma. Des de l’Assemblea Nacional Catalana volem constituir la república catalana per aconseguir les més altes cotes de democràcia, llibertat i justícia social. Aquests han estat des dels seus inicis els valors que l’ANC hem defensat perquè cohesionen i fan possible un país agermanat. Un país amb drets. També amb molts deures, els de treballar colze a colze i de nou, d’implicar-nos i participar en el dia a dia, des del poble, barri o ciutat per millorar, avançar, progressar.



El 27S farem el més gran acte democràtic, un acte de sobirania nacional. Unirem els dits de la mà i votarem per iniciar la veritable feina, la d’esdevenir el país que volem. Un país millor: més democràtic, més lliure i més just.

Fem-ho plegats. Cridem a totes aquelles persones que avui encara no se senten atretes per aquest projecte. Els convidem a exposar, a compartir amb nosaltres els seus dubtes, les seves pors, a trobar-nos i a parlar. Estem segurs que tenim moltes coses per fer plegats, per engrescar-nos. Guanyar la independència per a Catalunya ens albira la millora per a tots els qui vivim i estimem Catalunya: II·lusionar-nos plegats en la construcció d’un país democràtic, just socialment i plenament lliure.


Abans d’arribar al 27S hi ha una altra data significativa en el calendari. L’ 11 de setembre en que novament sortirem al carrer, festius i alegres, però amb tota la força que ens dóna el convenciment de que tenim la raó. Omplirem la Meridiana de Barcelona i un cop més mostrarem al món la nostra lluita.



Així doncs, iniciem el camí cap a l'horitzó 27S, on tot comença.
Imagina't una Catalunya lliure. Fem-ho !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada